CS Mioveni joacă sâmbătă, primul meci oficial din acest an

 
Arhivă

Arhivă

Pentru CS Mioveni, pauza competițională a fost una mai lungă, în acest început de an. Etapa a XXII-a a fost una fără joc pentru galben-verzi, dată fiind retragerea din campionatul Ligii a II-a a celor de la Olimpia Satu Mare, pentru ca mai apoi, jocurile din Etapa a XXIII-a să fie amânate din cauza vremii nefavorabile, iar partida cu UTA Arad, fiind amânată pentru o altă dată.

Sâmbătă, 10 martie, începe campionatul și pentru CS Mioveni, elevii lui Laurențiu Roșu urmând a se deplasa la Motru, acolo unde se va disputa partida cu Pandurii Târgu Jiu, formație care, în turul de campionat a învins pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, cu 4 – 0.

Pandurii lui Adrian Bogoi au disputat deja o partidă, încă de la reluarea returului, aceștia reușind să se impună cu 1 – 0 în fața celor de la Metaloglobus București, pe un gazon extrem de slab, afectat de ninsorile puternice de la Motru, cu 1 – 0.

Aceleași condiții se preconizează că vor fi și în partida cu CS Mioveni, astfel că, elevii lui Roșu vor avea un meci foarte dificil, iar o victorie este necesară, astfel încât, distanța dintre echipa noastră și ocupanta locului superior, ASU Politehnica Timișoara să nu se mărească, actualmente, fiind de șase puncte.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor