CS Mioveni, învinsă de SCM Piteşti cu 3-0. Ion Moldovan: „Nu sunt supărat pe scor”

 

scm_pitesti_cs_mioveniDupă ce în urmă cu câteva zile, CS Mioveni a obţinut doar o remiză, 1-1 în faţa celor de la FC Olt Slatina, astăzi, galben-verzi au fost învinşi, scor 3-0 (1-0) de SCM Piteşti, meci jucat pe terenul sintetic de la Stadionul „Nicolae Dobrin„.

Gazdele s-au impus prin golurile lui Panait (min 38), Albu (min 51) şi Nilă (min 64).

Antrenorul principal al celor de la CS Mioveni, Ion Moldovan a precizat că scorul la care a pierdut echipa sa nu este important, importantă fiind evoluţia jucătorilor. „Nu am de ce să fiu supărat pe scor. Pentru mine că pierzi cu 1 – 0 sau cu 6 – 0 este exact acelaşi lucru. Nu este nicio diferenţă. În plus, eu am urmărut alte aspecte la acest meci de verificare. Exact ca şi la partida de sâmbăta trecută cu cei de la Slatina, am schimbat liniile la pauză şi am vrut să văd toţi jucătorii la lucru. Pentru mine aceasta este menirea meciurilor de verificare şi încerc să îmi formez de fiecare dată o idee cât mai clară cu privire la fiecare dintre jucătorii noştri. Nu fac niciun fel de tragedie din faptul că am pierdut la trei goluri acest meci”, a declarat Ion Moldovan, antrenorul principal al CS Mioveni.

CS Mioveni va disputa vineri un alt meci amical împotriva celor de la FC Olt Slatina, iar sâmbătă se va deplasa pentru meciul cu FC Braşov.

CS Mioveni (repriza I): Popescu – Cotigă, Pasăre, Bamba, Cătălin Stan – Alin Popa, Negoiţă, Năstăsie, Ayza – Ene, Gueye.
CS Mioveni (repriza II): Ciucă – Zaharia, Bamba, Bogdan Stoica, Cheţan – Abuzătoaie, Răuţă, Biceanu, Galan – Traore, Vintilă. Au mai jucat: Ionuţ Gheorghe, Burghel, Iordache, Tucă, Barbu, Păun.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor