CS Mioveni, duel dificil cu UTA Bătrâna Doamnă, pe teren propriu

 

cs-mioveni-alexandru-peliciDupă ce, în etapa trecută, elevii lui Alexandru Pelici nu au disputat meci în Liga a II-a, dată fiind retragerea celor de la Unirea Tărlungeni, acum, Mioveniul va disputa un meci foarte dificil cu o candidată puternică la promovarea în primul eșalon fotbalistic. Vineri, 10 martie, începând cu ora 18.00, galben-verzii vor întâlni UTA Bătrâna Doamnă, echipă aflată în acest moment pe loc promovabil, locul 2.

Mioveniul ocupă poziția a șasea, însă chiar și așa, Alexandru Pelici consideră că băieții săi trebuie să se concentreze la maxim și să obțină toate cele trei puncte. „Dacă obținem trei puncte, rămânem în fruntea clasamentului, lucru foarte important, mai ales la începutul acestui mini-retur. Noi nu am jucat săptămâna trecută, iar UTA Arad a jucat și a învins cu 4 – 0 pe Metalul Reșița. Vom vedea vineri dacă asta este un avantaj sau un dezavantaj pentru noi” a precizat Alexandru Pelici.

În turul campionatului, Mioveniul a remizat, scor 0 – 0, pe terenul Bătrânei Doamne, însă galben-verzii vin și după egalul de acum două săptămâni, de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, scor 2 – 2.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

stats for wordpress
wordpress visitor