CS Mioveni câștigă în deplasare la Luceafărul Oradea și urcă pe locul 8

 

cs-mioveni-luceafarul-oradea-ionut-radescu-23-septembrie-2017CS Mioveni s-a impus la limită vineri, în deplasare cu Luceafărul Oradea, cu scorul de 0 – 1 și a urcat pe locul 8 în clasament, la un ecart de doar trei puncte față de ASU Politehnica Timișoara, care ocupă locul 7.

Unicul gol al partidei a aparținut lui Ionuț Burnea, cel care a marcat la ultima fază a primei părți a jocului. După o lovitură de la colțul terenului executată de Eduard Florescu, Burnea a reluat cu capul din șase metri, în poarta lui Goia.

Este așadar, a doua victorie la rând a galben-verzilor, după ce, elevii lui Laurențiu Roșu au învins cu 2 – 0 pe Foresta Suceava, pe terenu propriu.

Următoarea partidă pe care Mioveniul o va avea de disputat, este cea de vineri, 13 aprilie, pe teren propriu, cu Ripensia Timișoara, echipă care, vineri a remizat cu Academica Clinceni, scor 3 – 3.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor