CS Mioveni, amical sâmbătă cu CSU Craiova II. Galben-verzii își prezintă lotul pentru sezonul 2017 – 2018

 

cs-universitatea-craiova-cs-mioveniCS Mioveni va susține, sâmbătă, 29 iulie, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, începând cu ora 11.00. un meci amical, în compania celor de la CSU Craiova II, acolo unde galben-verzii își vor prezenta și lotul actual.

Echipa lui Florin Marin a participat în perioada 9 – 23 iulie, la un cantonament desfășurat la Mogoșoaia, pentru un stagiu de pregătire. Programul competițional al Ligii a II-a va debuta pe data de 5 august, calendarul meciurilor fiind stabilit marți, 25 iulie, la Casa Fotbalului din București.

CS Mioveni urmează să joace prima partidă din sezonul 2017 – 2018, pe teren propriu, în compania celor de la FC Afumați, în timp ce FC Argeș va juca, tot pe teren propriu, dar împotriva retrogradatei Pandurii Târgu Jiu.

Duelul dintre cele două echipe argeșene, CS Mioveni și FC Argeș se va da, pe terenul galben-verzilor, pe data de 21 octombrie.

 

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor