CS Mioveni a remizat la Tărlungeni, în ultimul meci pe teren advers din acest an

 

cs-mioveni-unirea-tarlungeni-19-sept-2015 (3)După ce a învins, pe teren propriu, în partida de miercuri, pe UTA Arad, CS Mioveni nu a reuşit decât o remiză în meciul din deplasare de la Tărlungeni, disputat sâmbătă, 28 noiembrie. Galben-verzii nu au înscris, dar nici nu au primit gol de la formaţia clasată în cea de-a doua jumătate a clasamentului.

După această remiză, scor 0 – 0, CS Mioveni acumulează 28 de puncte, clasându-se pe poziţia a şaptea. Galben-verzii urmează să dispute ultima partidă din acest an calendaristic, pe data de 5 decembrie, pe teren propriu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă ce se poziţionează pe locul 5, cu 31 de puncte.

În ultimul meci, Gaz Metan Mediaş a înregistrat o victorie, pe teren propriu, cu 1 -0, în faţa celor de la Universitatea Cluj.

Unirea Tărlungeni: Muţiu – Burlacu, Forika, I. Şerban, Bucur, M. Popescu, Minciună, S. Marin, Păduraru, Petrean, Monea
Antrenor: Daniel Bona

CS Mioveni: Croitoru – Schiopu, Calvin, Bg. Stoica (cpt.), Torişte – Biceanu, Năstăsie – Florescu, A. Popa, Nilă – Ayza
Antrenor: Marius Stoica

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor