CS Mioveni a încheiat sezonul cu o victorie pe teren propriu

 

cs-mioveni-cs-balotesti-2-iunie-2018 (2)

Calendar Liga a II-a, sezonul 2017 – 2018

Sâmbătă, 2 iunie s-a desfășurat ultima etapă a sezonului competițional 20017 – 2018 al Ligii a II-a.

CS Mioveni a avut parte de meci pe teren propriu, contra formației CS Balotești, pe care a învins-o cu 3 – 1, după ce la pauză, scorul a fost egal, 0 – 0.

Prima reușită a meciului a venit în minutul 60 și a aparținut lui Valentin Balint, care a tras de la 15 metri în poarta apărată de Iordan.

Roberto Ayza a mărit avantajul pentru CS Mioveni, înscriind în minutul 75, pentru ca, un minut mai târziu, primul marcator, Valentin Balint să își treacă în cont, cea de-a doua reușită a meciului, scorul devenind 3 – 0 pentru echipa noastră.

Oaspeții au marcat și ei în minutul 79, prin Petre Ioniță, stabilind scorul final 3 – 1.

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Tirică, Fl. Ilie, Rob. Gherghe, Ed. Stoica – R. Lazăr, Al. Neagu – Rădescu (Comănescu 69′), Ayza (cpt.), Mih. Vintilă (Val. Balint 46′) – C. Năstăsie (Seb. Ivan 81′)
Rezerve neutilizate: Val. Sima – Ct. Alexe, Traşcu, Andr. Neagoe
Antrenor: Iordan Eftimie

CS Baloteşti: Iordan – C-tin Dedu (Al. Gheorghe 68′), Flămânzeanu (cpt.), Marciuc, N. Filip – Al. Ionescu (Bolozan 52′), M. Neagu, A. Pătraşcu, F. Paraschiv (P. Ioniţă 70′), C. Mihai – Eug. Nica
Rezerve neutilizate: Fulga – Ant. Grigore, M. Ciobanu, Al. Ion
Antrenor: Elim Stanca

CS Mioveni termină astfel sezonul pe locul 9, cu 52 de puncte, în 38 de partide. Galben-verzii au marcat 54 de goluri și au primit 46, în 14 victorii, 10 egaluri și 14 înfrângeri.

Cel mai bun marcator al CS Mioveni este veteranul Cosmin Năstăsie, care a marcat 13 goluri, urmat de Ionuț Rădescu, cu 8 goluri și Roberto Ayza, cu 5 reușite.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor