CS Mioveni a cedat ultima partidă de verificare

 

cs-mioveni-cs-afumati-28-iulie-2018 (2)CS Mioveni a disputat sâmbătă, ultima partidă de verificare, înainte de debutul sezonului competițional 2018 – 2019. Galben-verzii au primit vizita celor de la CS Afumați, echipă ce a terminat  sezonul anterior în fruntea clasamentului, dar care acum nu s-a mai înscris în eșalonul secund, din cauza unor probleme financiare.

Galben-verzii au cedat partida cu CS Afumați, cu scorul de 1 – 2, după ce, la pauză, Mioveniul a condus cu 1 – 0.

Prima reușită a partidei i-a aparținut lui Popescu, care a marcat în minutul 19, după o centrare perfectă a lui Rădescu, din partea dreaptă.

Scorul la pauză a fost 1 – 0 pentru echipa noastră, pentru ca egalitatea să se restabilească în minutul 64, prin reușita lui Zaharia. În minutul 76, CS Afumați a trecut în avantaj după golul lui  Buduroi, cel care a stabilit scorul final al meciului.

Iordan Eftimie a folosit următoarea formulă:

Croitoru – Kilyen, Celea, Burnea, Edi Stoica, Neagu, Lazăr, Coșereanu, Rădescu, Năstăsie, Popescu.

Pe parcursul partidei, au mai intrat în teren: Ayza, Alexe, Mîrzeanu, Comănescu, Sima, Arsenică

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor