CS Mioveni a cedat meciul din deplasarea de la Metaloglobus

 

cs-mioveni-chindia-targoviste-8-05-2018CS Mioveni a disputat meciul din cadrul etapei 34, pe terenul celor de la Metaloglobus București, formație ce se află în zona roșie a clasamentului, și care a reușit să se impună în fața echipei noastre, cu scorul de 2 – 1.

Mioveniul a intrat în avantaj prin golul lui Mihai Vintilă, din minutul 48, însă cei de la Metaloglobus au egalat după un minut, prin golul lui Ghenovici.

În minutul 64, Alexe comite un fault în careu, iar centralul dictează lovitură de la 11 metri, transformată de Ghenovici, Metaloglobus trece în avantaj, iar Mioveniul pierde cu 2 – 1.

În acest moment, CS Mioveni rămâne pe locul 8, cu 45 de puncte, la distanță de doar un punct de locurile nouă și zece, ocupate de UTA Arad și Sportul Snagov.

Galben-verzii urmează să dispute următoarea partidă pe teren propriu, împotriva celor de la Academica Clinceni, meciul urmând a se disputa în nocturnă, miercuri, 16 mai, de la ora 18:00.

 

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor