CS Mioveni a cedat meciul de la Pandurii Târgu Jiu

 
Arhivă

Arhivă

Primul meci oficial din 2018 pe care elevii lui Laurențiu Roșu l-au disputat a fost cel din deplasarea de la Motru, acolo unde galben-verzii au cedat cu scorul de 2 – 1, în fața celor de la Pandurii Târgu Jiu.

Scorul a fost deschis repede în meci, CS Mioveni trecând în avantaj încă din minutul 4, după o execuție frumoasă a lui Roberto Ayza.

Avantajul pe tabelă s-a păstrat doar patru minute, pentru că în minutul 8, Pandurii a restabilit egalitatea prin golul lui Ionică.

Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Florin Ilie a luat al doilea galben, iar CS Mioveni a rămas în 10 oameni.

În minutul 64, Tudoran a marcat pentru Pandurii Târgu Jiu, iar scorul a fost stabilit la 2 – 1, iar elevii lui Laurențiu Roșu rămân pe locul 9, cu doar 30 de puncte acumulate.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor