CS Mioveni a cedat amicalul cu Chindia Târgoviște. CS Mioveni 2, victorie cu Viitorul Argeș

 

cs-mioveni-chindia-targoviste-amical-17-02-2018 (15)CS Mioveni a cedat sâmbătă, amicalul disputat cu Chindia Târgoviște, pe terenul Orășenesc. Galben-verzii au pierdut, scor 4 – 1, în fața formației lui Nicolae Croitoru, după o primă repriză echilibrată, fără goluri.

Pentru CS Mioveni a marcat Sebastian Ivan, iar pentru formația lui Croitoru au înscris Liviu Mihai, Florea, Cherchez și Neguț.

Din cauza retragerii din campionat a celor de la Olimpia Satu Mare, partida contând pentru etapa a XXII-a nu se va mai disputa, astfel că, formația lui Laurențiu Roșu va mai juca o partidă amicală, împotriva celor de la FCM Alexandria, echipă antrenată de fostul principal al CS Mioveni, Marius Stoica.

Viitorul Argeș – CS Mioveni 2  1 – 4

Același scor, 4 – 1 s-a înregistrat și în jocul amical al echipei secunde, însă acolo, elevii lui Iordan Eftimie au fost cei care s-au impus. Pentru CS Mioveni 2 au marcat, Luca (dublu marcator), Mincă și Iamandi, în partida disputată pe terenul de la Albota. Echipa secundă va mai avea parte de partide amicale și săptămâna viitoare.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor