CS Mioveni 2 a remizat cu SC Popești Leordeni, după ce a condus la pauză

 

cs-mioveni-2-atletic-bradu-amical-30-01-2018Echipa satelit a CS Mioveni a reușit să termine a treia partidă la rând fără înfrângere, galben-verzii remizând pe teren propriu cu SC Popești Leordeni, scor 2 – 2, după ce, la pauză, Mioveniul era în avantaj, scor 2 – 1.

În partida de marți, scorul a fost deschis destul de repede, în minutul 7, SC Popești Leordeni intrând în avantaj prin golul lui Dumitru Nicușor. Eduard Neacșu a restabilit egalitatea după o lovitură de la 11 metri, în minutul 32, pentru ca, în minutul 45, același Neacșu să ducă gruparea din Mioveni în avantaj. În minutul 58, Leonard Dobre a marcat și a stabilit scorul final.

CS Mioveni are acum 13 puncte, fiind pe ultima poziție din clasament, urmând a se duela, vineri, 6 aprilie, cu Sporting Roșiori, echipă de care ne desparte doar un punct în clasament.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor