CS Dacia Mioveni 2012 a pierdut la limită derby-ul județului la handbal

 

fc-arges-cs-dacia-mioveni-2012-handbal-3-mar-2018 (4)Meci nebun la Sala de Sport a Universității din Pitești! Sâmbătă, 3 martie a fost programat derby-ul seriei B din cadrul Diviziei A de handbal feminin. Etapa cu numărul XIX a pus față în față cele două rivale județene, FC Argeș și CS Dacia Mioveni 2012, care au oferit un veritabil spectacol suporterilor veniți în număr mare la acest duel.

Alb-albastrele au avut un start reușit de meci și au condus minute bune ostilitățile, însă elevele lui Titel Răduță au recuperat și aveau la pauză două goluri avans, scor 11 – 9. După ieșirea de la cabine, cele două combatante au turat la maxim motoarele, iar oaspetele au reușit să egaleze, ba chiar să și conducă pe tabelă. Finalul a fost unul încins, iar meciul s-a terminat, scor 21 – 20, asta după ce Mioveniul a marcat, însă arbitrul a anulat golul.

De menționat a fost participarea extrem de numeroasă a fanilor formației din Mioveni, care s-au remarcat prin susținerea frenetică a favoritelor, pe toată perioada partidei.

FC Argeș și-a luat astfel, revanșa fața de eșecul din tur, scor 25 – 23. În urma rezultatului, Mioveniul cade pe locul 6, cu 25 de puncte. Runda viitoare, fetele pregătite de Carmen Amariei și Luminița Huțupan vor da piept acasă contra celor de la CSU Oradea.

Adrian Dragomir / www.argesplus.ro

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor