Cristian Soare a fost învestit în funcţia de Prefect al Argeşului

 

vizita-dacian-ciolos-argesmihai-oprescu-cristian-soare-investire-prefect (2)După demiterea lui Mihai Oprescu din funcţia de Prefect de Argeş, Guvernul a stabilit, încă de miercuri, cine va ocupa scaunul lăsat liber. Numele lui Cristian Soare a apărut imediat în discuţie, fiind doar o chestiune de timp până când acesta să îşi preia prerogativele de prefect.

La şedinţa de învestitură, de vineri, a lui Cristian Soare a fost prezent şi primul ministru, Dacian Cioloş, care a profitat de faptul că se afla în Piteşti pentru a purta discuţii cu conducerea Spitalului de Pediatrie.

Premierul l-a îndemnat pe noul prefect să evite implicaţiile politice, în special datorită faptului că, în anul 2016 vor fi organizate două tururi de scrutin.

Cristian Soare este familiar cu activitatea din postura de prim om al judeţului, el ocupând această funcţie în perioada mai 2012 – martie 2014. După desfiinţarea formaţiunii politice-Uniunea Social Liberală, Cristian Soare a fost înlocuit, la începutul anului 2014 cu Mihai Oprescu, la acea vreme, director al Inspectoratului Teritorial de Munca Argeş.

În urma pierderii funcţiei de prefect, Mihai Oprescu îşi va primi funcţia anterioară, dat fiind faptul că acesta a fost demis de către Guvern.


Articole asemănătoare

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor