Constantin Stroe, condus marți pe ultimul drum

 

inmormantare-constantin-stroe-3Constantin Stroe a fost condus marți pe ultimul drum de familie și prieteni, dar și de simpli argeșeni care au dorit să îi aducă fostului director general al Uzinei Dacia, un ultim omagiu. Trupul neînsuflețit al lui Constantin Stroe a fost depus la Biserica „Sfânta Vineri” din Pitești, acesta fiind înmormântat marți la Cimitirul „Sfântul Gheorghe” din Trivale.

Constantin Stroe s-a stins din viață sâmbătă seara, asta după ce de mai multe săptămâni era internat într-un spital din București. Acesta suferise un atac cerebral vascular, iar în ciuda eforturilor făcute de medici, nu a mai putut să fie salvat.

Constantin Stroe a fost înmormântat cu onoruri militare. La cimitirul „Sfântul Gheorghe” s-au tras trei salve de foc, asta pentru a cinsti memoria acestuia. Constantin Stroe a murit la 74 de ani, acesta fiind născut în 1972 în județul Dâmbovița.


Articole asemănătoare

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor