Constantin Stancu: „Suntem mai valoroși decât locul pe care îl ocupăm”

 
constantin-stancu-cs-mioveni

Constantin Stancu, director executiv CS Mioveni

După ce acum câteva zile, Clubul Sportiv Mioveni a anunțat plecarea lui Ion Moldovan din funcția de antrenor principal, secundul Marius Stoica a preluat frâiele echipei, urmând ca poziția de antrenor secund să fie asigurată de Alin Chița.

Decizia in ceea ce privește plecarea lui Moldovan a fost explicată de directorul executiv, Constantin Stancu. Acesta a invocat depărtarea de îndeplinirea obiectivului, mai ales după ultimele două etape din deplasare, unde galben verzii au pierdut în ultimele minute.

Șansele noastre de a ne califica în play-off s-au diminuat în urma ultimelor două etape. Șansele mai sunt doar pe hârtie, dar vom face ce putem pentru a ne califica. Dacă nu ne vom califica, ne vom concentra asupra play-out-ului. Vom lua etapă cu etapă și trebuie să ne mobilizăm. Este clar că avem o echipă mult mai valoroasă decât locul pe care îl ocupăm” a precizat Constantin Stancu.

De asemenea, directorul executiv a mai anunțat că nu au fost purtate discuții cu alți antrenori, evitând să răspundă dacă Marius Stoica va rămâne sau nu pe toată perioada returului.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor