Constantin Nicolescu a fost condamnat la 9 ani și 6 luni de închisoare cu executare

 

constantin_nicolescu-300x225Fostul președinte al Consiliului Județean Argeș a primit astăzi o veste foarte proastă de la Curtea de Apel București. Acesta a primit o condamnare de nouă ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de deturnare de fonduri europene primite pentru refacerea a două poduri afectate de inundații. Prejudiciul adus se ridică la suma de 1,2 milioane de euro. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs!

În dosar este precizat faptul că CJ Argeș, condus la acea dată de Constantin Nicolescu ar fi atras fonduri europene pentru reconstrucția a două poduri care nu fuseseră afectate de inundații, astfel încât nu erau necesare lucrări de reabilitare.

Alături de Nicolescu, a mai fost condamnat și Grigore Dobre, asociat și adminitrator al S.C. Zeus S.A, firmă de construcții în contul căreia ar fi intrat banii obținuți prin fonduri europene. Acesta a primit cinci ani și două luni de închisoare cu executare.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor