Claudiu Niculescu, după înfrângerea cu U Cluj: „Nu am nicio explicație”

 

cs-mioveni-universitatea-cluj-3.10.2015 (6)Înfrângerea galben-verzilor în fața celor de la Universitatea Cluj, cu scorul de 1 – 0, l-a lăsat fără cuvinte pe tehnicianul CS Mioveni, care consideră că rezultatul este unul rușinos și că băieții lui nu au tratat partida cu seriozitate. Lotul Universității Cluj este unul foarte tânăr, drept urmare, în șase etape, aceștia nu au reușit să înscrie decât două goluri, unul împotriva Chindiei Târgoviște și altul în partida de sâmbătă cu CS Mioveni. De la căderea sa în Liga a II-a, Universitatea Cluj a trecut prin niște schimbări drastice, partida de sâmbătă putând fi cu ușurință câștigată de galben-verzi.

Nu am nicio explicație pentru înfrângerea de azi. Îmi asum vina pentru acest joc. Le-am atras atenția toată săptămâna băieților să nu se uite că vor juca cu o echipă cu jucători tineri. Această înfrângere este un rezultat rușinos. După trei meciuri bune, iată că am căzut” a precizat Claudiu Niculescu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2021

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor