Campanie umanitară derulată de publicația Argeș-Sport.ro

 

tricouri licitatii donatii arges sport roOdată cu venirea primăverii, publicația Argeș-Sport.ro demarează o campanie umanitară, în cadrul cărora se vor strânge fonduri pentru a cumpăra alimente și pachete familiilor cu posibilități financiare reduse. Campania se derulează pe parcursul întregii luni, urmând ca în Săptămâna Mare dinaintea Sărbătorilor Pascale, tot ce a fost strâns să fie oferite persoanelor nevoiașe.

Pe pagina de Facebook a Argeș-Sport.ro, începând de vineri, 3 martie, se pot licita pentru tricouri ce au aparținut unor jucători consacrați din Liga I și nu numai, semnate cu autografe. Evenimentul se derulează grație bunăvoinței fostului manager al clubului de fotbal Petrolul Ploiești, Marius Nicolae.

Așadar, de pe data de 3 martie, nu uitați să urmăriți pagina de Facebook a Argeș-Sport.ro, acolo unde puteți găsi mai multe informații.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor