Campanie de colectare a deșeurilor electrice la Mioveni

 

primaria-mioveniÎn Mioveni va fi organizată o nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice (DEEE). Acțiunea face parte din campania națională „Marea Debarasare”.

Având în vedere implicarea de care au dat dovadă cetățenii orașului în campaniile precedente, la această campanie, care va avea loc vineri, 23 iunie, între orele 9:00 și 17:00, Primăria Mioveni, Asociația Ecopoint și RecoBat au pregătit locuri pentru amplasarea centrelor de colectare, dar și premii.

Zone de colectare a DEEE:

– Zona Carrefour Mioveni;

– Parcarea din fața Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Cetățenii care dețin deșeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită de la domiciliu, printr-o programare prealabilă la numărul de telefon 0770.439.051.

Fiecare deponent care va participa la această acțiune de colectare va fi înscris automat într-o tombolă cu premii. Câștigătorii vor fi anunțați la extragerea care se va desfășura pe 23 iunie, de la ora 17:30, la Primăria Mioveni.

Informații suplimentare pot fi obținute la Primăria orașului Mioveni – Serviciul Corp Control, camera 9, număr de telefon 0348/455.444, interior 111.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor