Căldura face ravagii: Burnea, de la CS Mioveni s-a prăbușit pe teren în meciul cu Afumați

 

cs-mioveni-cs-afumati-5-august-2017 (7)Pentru că toate meciurile din prima etapă a Ligii a II-a au fost programate la ora 11.00, atunci când căldura începuse să își pună amprenta pe jucători, în meciul Mioveniului cu CS Afumați, unul dintre jucători a avut probleme. Ionuț Burnea, unul dintre fundașii galben-verzilor s-a prăbușit pe teren la o jumătate de oră după începutul partidei, temperatura la nivelul gazonului fiind de 40 de grade.

Burnea a acuzat amețeli, din cauza căldurii, fiind imediat schimbat cu Alexandru Ichim, în minutul 34. Din fericire, după cum au afirmat și surse din cadrul clubului, Burnea este în afara oricărui pericol și se simte bine.

Căldura a fost resimțită destul de puternic de jucători, și nu numai. Spectatorii au fost extrem de deranjați de temperatura de afară, aceștia încercând să găsească soluții pentru a-și acoperi capul de căldura puternică. Pentru ei, cea mai mare problemă a fost faptul că, la intrarea în stadion, nu se permite intrarea cu sticle de apă și nici nu se asigură hidratarea pe timpul meciului.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor