Ayza a reuşit dubla, iar galben-verzii au detronat liderul. UTA Arad, învinsă la Mioveni

 

cs-mioveni-uta-arad-25.11.2015-ayza (7)CS Mioveni a trecut miercuri, 25 noiembrie, cu scorul de 2 – 0 de formaţia UTA Arad, echipă ce ocupa poziţia fruntaşă a clasamentului Seriei a II-a. Dacă la pauză, tabela de marcaj arăta 0 – 0, în repriza secundă, jocul galben-verzilor s-a deschis şi mai mult, iar Roberto Ayza a reuşit ambele goluri, în minutele 55 şi 77.

Înainte de această etapă, UTA Arad ocupa prima poziţie în clasamentul Ligii a II-a, Seria a II-a, în timp ce, CS Mioveni se clasa pe 8. După această partidă, CS Mioveni a trecut pe poziţia a şaptea, cu 27 de puncte, iar Bătrâna Doamnă a coborât pe locul 4, la doar două puncte diferenţă de galben-verzi.

Galben-verzii vor merge sâmbătă, 28 noiembrie, în deplasare la Unirea Tărlungeni, iar apoi, sâmbătă, 5 decembrie, Mioveniul va primi vizita celor de la Gaz metan Mediaş. CS Mioveni va mai disputa două meciuri în anul 2015, urmând ca returul să fie reluat după vacanţa de iarnă.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor