Au fost premiați cei mai frumoși argeșeni, cu ocazia Sărbătorilor Argeșului și Muscelului

 

sarbatorile-argesului-si-muscelului (1)În cadrul celei de-a IX-a ediții a „Sărbătorilor Argeșului și Muscelului”, marți, 11 august, la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, s-a desfășurat Concursul „Cea mai frumoasă argeşeancă şi cel mai frumos argeşean, purtători ai costumelor populare de sărbătoare”, organizat de Centrul Județean de Promovare și Conservare a Culturii Tradiționale Argeș. Câștigătorii au fost fost premiați de președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecau și de vicepresedintele C.J. Argeș, Constantin Polexe, după cum urmează:

Premiul I: Dora Victor și Duță Diana Elena, din Bogați;

Premiul II: Gheorghe Dan Octavian, din Domnești și Ivan Ioana, din Boteni;

Premiul III: Mărgărita Mihai Dănuţ, din Corbeni și Zamfir Adelina, din Corbi;

Mențiune: Petruţ Goronescu, din Valea Iașului; Onea Iulia Ştefania, din Domnești; Sturzeanu David, din Corbi; Trică Cristina, din Călineşti; Stănescu Ionuţ, din Valea Danului; Lascu Teodora, din Stănești.

După festivitatea de premiere, participanții au pornit în parada costumelor populare, pe traseul Biblioteca Județeană – Piața Vasile Milea, unde au susținut un program artistic.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor