Argeșeni pentru argeșeni! Donați pentru locuitorii afectați de inundații!

 

prefectura-argesSperanța este cea care îi ține cu capul sus pe cei pentru care natura nu a avut intenții bune. Vorbim despre locuitorii din zonele afectate de inundațiile ce au cuprins o parte din județ. Pentru aceștia nu există decât speranța că cei generoși îi pot ajuta cu cât de puțin. De aceea, Consiliul Județean Argeș, prin Fundația „Solidaritatea Argeșeană” au deschis două conturi în bancă și fac apel la argeșeni să sară în ajutorul celor care au nevoie, prin donarea unei sume:

Conturile sunt deschise la banca Volksbank Pitești:

RO06VBBU2511AG1533941101 – cont „Cont Curent Standard” în EURO

RO68VBBU2511AG1533942701 – cont „Cont Curent Standard” în RON

De asemenea, Consiliul Județean Argeș, împreună cu Crucea Roșie Argeș, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Argeș și Instituția Prefectului Județului Argeș, au distribuit 25.000 litri de apă potabilă, urmând ca în perioada următoare să mai fie distribuite și ajutoare umanitare constând în alimente neperisabile, articole igienice, saltele, pături, lenjerii, saci de dormit și cizme de cauciuc.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor