Argentina Culcuș, Premiul I pentru Femeia în Cultură din partea cotidianului Argeșul

 

diploma-femina-argesul-argentina-culcusArgentina Culcuș, Director al Centrului Cultural Mioveni, a primit și anul acesta Premiul „Femeia în cultură” din partea cotidianului Ziarul Argeșul, ca un semn de apreciere pentru activitatea derulată de instituția pe care aceasta o conduce.

Mă simt foarte onorată de acest premiu. La Centrul Cultural Mioveni încercăm să organizăm activități pentru toate tipurile de public, astfel încât, educația să fie cât mai facilă. Acest premiu nu face decât să mă oblige și de acum înainte, să derulez proiecte de anvergură” a precizat Argentina Culcuș.

Cotidianul Argeșul organizează în fiecare an, Premiile Femina, eveniment în cadrul căruia sunt premiate doamne importante din județul Argeș, a căror activitate este una demnă de respect.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor