Alexandru Sandu, vicepreşedinte TNL Argeş: „Ieşirea de la guvernare a PNL, singura corectă, în acest moment”

 

alexandru_sandu_tnl_argesPartidul Naţional Liberal a decis ieşirea de la guvernare după trei ani de USL cu un vot zdrobitor dat în şedinţa de Birou Naţional de marţi, 25 februarie a.c.. Aşadar liberalii trec din nou în opoziţie, însă în judeţul Argeş, colaborarea dintre cele două partide componente ale fostului USL pare că va merge înainte.

Vicepreşedintele TNL Argeş, Alexandru Sandu consideră că ieşirea de la guvernare a partidului din care face parte este cea mai corectă în acest moment, precizând totodată că Victor Ponta şi partidul său nu au respectat proiectul USL şi au încercat blocarea iniţiativelor liberale.

Consider că decizia de a părăsi guvernarea şi de a deveni cel mai puternic partid de opoziţie de pe scena politică românească este singura corectă, în acest moment. Deşi prin apariţiile publice liderii PSD susţineau dorinţa de a continua guvernarea alături de PNL, acţiunile acestora de blocare a iniţiativelor liberale şi de respingere a unor liberali capabili să le aplice au făcut practic imposibilă exercitarea responsabilităţilor de guvernare ale reprezentanţilor PNL” a declarat Alexandru Sandu.

De asemenea, Sandu a mai subliniat că această scindare a colosului USL este de natură a afecta situaţia ţării. „Din păcate, Victor Ponta şi Partidul Social Democrat au dovedit o dualitate de necontestat care are repercusiuni grave şi directe asupra vieţii românilor” a mai precizat vicepreşedintele TNL, Alexandru Sandu.

Declaraţiile celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău (PSD) şi Constantin Polexe (PNL), referitoare la o posibilă continuare a colaborării dintre cele două formaţiuni politice sunt, de asemenea, comentate de vicepreşedintele TNL. „În Argeş, ţinând cont de problemele cu care se confruntă activitatea Consiliului Judeţean, este nevoie de o bună colaborare între PNL şi PSD, dar colaborarea să fie strict pe activitatea CJ şi susţinerea proiectelor în folosul cetăţenilor din judeţ” a declarat Alexandru Sandu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor