Adrian Mihalcea: „Foresta Suceava – o echipă imprevizibilă. Nu mai e formația de la începutul campionatului”

 

cs-mioveni-foresta-suceava-22-04-2017 (8)Pentru etapa a VIII-a, CS Mioveni are programat un meci în deplasare. Galben-verzii vor merge la Suceava acolo unde vor da piept unei echipe ce a început extrem de prost campionatul (înfrângere cu 16 – 0 în fața Ripensiei), dar care, pe parcursul celor opt etape scurse până acum, a avut parte de modificări de lot. Așa cum o spune și Adrian Mihalcea, tehnicianul Mioveniului, Foresta Suceava este o echipă necunoscută, dat fiind faptul că formația moldoveană s-a schimbat față de debutul campionatului, cu lotul schimbat aproape în totalitate.

Va fi o partidă dificilă și spun acest lucru din două motive: unul, pentru că de la o etapă la alta apar jucători noi la echipa din Suceava. Dacă acum două etape au jucat cu o echipă, la penultima etapă au schimbat trei jucători, acum se pare că vor mai schimba alți trei. O echipă necunoscută, o echipă imprevizibilă, o echipă care ar putea să pună probleme prin atitudine și prin faptul că nu au nimic de pierdut” a declarat tehnicianul Mioveniului.

Meciul cu Foresta Suceava este periculos și prin prisma faptului că, lotul Mioveniului suferă din cauza lipsei unor jucători importanți.

Al doilea motiv este lipsa unor jucători importanți din echipa noastră. Năstăsie va lipsi o perioadă mai lungă, la fel și Florescu. Croitoru are un eveniment important în viața lui și era normal să îi dăm voie să rămână acasă” a mai precizat Mihalcea.

Conform declarațiilor lui Adrian Mihalcea, Eduard Florescu are o ruptură musculară și va lipsi trei săptămâni, iar golgheterul echipei, Cosmin Năstăsie va lipsi cel puțin două săptămâni.

Din cauza unor probleme financiare, Foresta Suceava a început extrem de slab, actualul sezon competițional, după ce, în prima etapă, moldovenii au pierdut cu 16 – 0 în fața nou-promovatei Ripensia Timișoara. Nici următoarele două etape nu au fost prea bune pentru suceveni, Foresta a pierdut cu 6 – 0, în fața ASA Târgu Mureș, în etapa secundă și cu 9 – 1, în fața formației Dacia Unirea Brăila, în etapa a treia. În etapa a patra, FC Argeș i-a învins pe moldoveni cu scorul de 2 – 0, pe terenul din Areni.

Trebuie să gândim pozitiv. Trebuie să gândim că meciul de acasă a fost doar o descătușare a ceea ce putem arăta în continuare. Continuarea acestor rezultate pozitive ne-ar da șansa să ajungem în plutonul fruntaș” a mai punctat Mihalcea.

CS Mioveni acumulează 11 puncte, în șapte etape, clasându-se pe poziția a opta, în afara obiectivului setat de conducerea clubului, acela de a ocupa unul dintre primele șase locuri.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor