A fost ales noul președinte al PSD Argeș. Iată cine este!

 

psd-argesOrganizația PSD Argeș și-a ales astăzi președintele, după ședința desfășurată la Casa Sindicatelor din Pitești. În cursa pentru șefia partidului s-au înscris senatorul Șerban Valeca, Ion Mânzână și deputatul Cătălin Rădulescu, însă cel din urmă s-a retras, anunțându-și sprijinul pentru senatorul Valeca.

În urma votului celor 900 de delegați, Șerban Valeca a fost ales drept președinte al PSD Argeș, cu 520 de voturi. De cealaltă parte, Ion Mânzână a obținut 409 voturi. În total, voturi exprimate, 932, dintre care, 929 valabile.

La ședința a participat și președintele interimar al PSD la nivel național, Liviu Dragnea, președinta organizației de femei, Viorica Dăncilă, precum și membrii importanți ai PSD la nivel județean, primari și consilieri locali și județeni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor