3000 de kilometri pe bicicletă, pentru 3000 de copii cu diabet în proiectul „DA, ȘI EU POT”

 

8Gabriela și Cristi Airinei, plecați într-un tur al României, pe biciclete, au terminat de parcurs cei 3000 de kilometri, în 30 de zile, pe data de 25 iulie. Punctul de „finish” a fost Parcul Izvor din București, de acolo de unde au și început aventura în jurul țării, în urmă cu o lună. La sosire, au fost așteptați de susținătoriI lor care au urmărit pe internet toată experiența celor doi, actualizată la zi.

Campania „DA, ȘI EU POT este o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unor sisteme de monitorizare continuă a glicemiei, pentru 3000 de copii cu diabet tip 1, din România. Prin acest proiect, Gabriela și Cristi Airinei au pedalat în jurul graniței României, pentru a întâlni oameni noi, a împărtăși câte ceva despre experiența lor, dar și a strânge fondurile necesare.

Gabriela Airinei știe ce înseamnă diabetul. A fost depistată cu diabet, în anul 2002. Știe ce înseamnă acestă afecțiune, riscurile pe care le implică, dar și sacrificiile pe care trebuie să le faci ca diabetic, astfel că, își dorește o viață mai bună pentru copii cu diabet tip 1 din România.

Tocmai de aceea, campania „DA, ȘI EU POT și-a propus să strângă fonduri de la cei cu suflet mare, pe care i-au întâlnit în parcursul lor în jurul țării. Sumele strânse vor fi folosite pentru achiziționarea sistemelor de monitorizare continuă a glicemiei.

Alături de Gabriela și Cristi Airinei, puteți participa și dumneavoastră, în demersul lor de a face mai ușoară viața copiilor cu diabet, donând în contul Asociației Medicale „Sprijin pentru Diabet”, în contul deschis la BancPost: RO86 BPOS 7060 8474 041R ON01.


Articole asemănătoare

71
72
73
Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor